főoldal szűréstechnikai üzletág »
 
 
 
Nyitóoldal Értékeink

Értékeink és küldetésünk

Értékeink:

Nagy hangsúlyt fektetünk az Partnereinkkel történő kapcsolattartásra, korrekten, etikusan az üzleti szabályokat betartva végezzük munkánkat, mivel hosszú távú együttműködés kialakítására törekszünk.

Garanciákat nyújtunk, igyekszünk mindent megtenni annak érdekében hogy a belénk vetett bizalom megerősödjön, amit ápolunk is természetesen. Fiatalos, lendületes gondolkodású munkatársaink több éves szakmai múlttal és tapasztalattal rendelkeznek, akiknek az a siker ha pozitív visszajelzések érkeznek felénk, ennek érdekében minden tőlük telhetőt megtesznek ügyfeleink kiszolgálása érdekében. Ügyfeleinkkel bizalmi alapokon nyugvó személyes kapcsolatok kialakítására törekszünk, rendszeresen tartjuk a kapcsolatot Partnereinkkel, tanácsokat adunk, informáljuk az új lehetőségekről, segítjük és maximálisan kiszolgáljuk Őket. Folyamatosan törekszünk az ügyfélorientált, megoldásközpontú cég kiépítésére, fejlesztésére

Küldetésünk:

Cégünk működését minden téren próbáljuk úgy alakítani, hogy egy valóban ügyfélorientált, minőségi termékeket  és szolgáltatásokat nyújtó cég képét alakítsuk ki a piacon. Partnereink elvárásait és igényeit maximálisan figyelembe vesszük, szakmai téren szorosan együttműködve próbáljuk egymás üzleti érdekeit segíteni. Céljaink elérése érdekében rendkívül fontosnak tartjuk a folyamatos szakmai fejlődésünket. Minőségi fejlődésünk érdekében keressük az új, megbízható megoldásokat melyek ár-érték arány relációban a legkedvezőbbek közé tartoznak a piacon.Fontosnak tartjuk a partneri igények gyorsabb, precízebb kiszolgálását, törekszünk arra, hogy minőségi termékeinkkel és szolgáltatásainkkal növeljük elégedett Partnereink számát.

 

Híreink

Elérhető új, Automata Küszöbkatalógusunk letölthető formában a "Letölthető dokumentumok" panelen PDF formátumban

Új AKCIÓS ajánlatunk elérhető az AKCIÓK menüpont alatt!

Elkészült F-LINE ajtócsukó katalógusunk. Megtekinthető a „Letölthető dokumentumok” alatt


     
  F-LINE Systems Kft. © Minden jog fenntartva!